Nyhet GDPR sjekken!


Fra 25. mai 2018 må alle norske virksomheter sikre at de etterlever GDPR, EUs nye personvernforordning – den største endringen på personvernområdet på over 20 år. Er din virksomhet trygg på at dere behandler personopplysninger riktig, og må man ha personvernombud?

Utvikling.org tilbyr i samarbeid med System og Sikkerhet en komplett sjekk av hva virksomheten må gjøre i forhold til den nye personvernforordningen som trer i kraft. For kun 1990.- får man en komplett sjekk med rapport som viser om man er i tråd med regelverket som kommer, og eventuelt hvilke endringer man må gjøre. Klikk her for å bli kontaktet av en av våre personvernkonsulenter!

Siste innlegg
Tidligere innlegg
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn App Icon

Sammen utvikler vi organisasjoner   utvikling.org   blanchard.no   medco-dinhms.no 

Aktuelt

Følg oss

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

 

Firmainformasjon:

Utvikling.org AS

Laberget 44

4020 Stavanger

Tlf: 21 690 690

E-post: post@utvikling.org

© 2019 Utvikling.org AS