INVITASJON TIL GRATIS FROKOSTSEMINAR – SITUASJONSBESTEMT LEDELSE

Bemanningsbyraaet har gleden av å inviterer til gratis frokostseminar i samarbeid med Utvikling.org onsdag den 16. august!

For å være en leder som medarbeiderne ønsker å følge, må lederen være i stand til å sette klare og oppnåelige mål, matche sin lederstil og gi riktige tilbakemeldinger. Målene til en Situasjonsbestemt Leder, er å hjelpe andre å utvikle kompetanse, motivasjon og selvtillit.

Situasjonsbestemt Ledelse (SLII) øker effektiviteten, påvirkningen og dedikasjonen til ledere, og lærer dem hvordan de skal utføre lederskapet sitt i tråd med intensjonene og med hva medarbeiderne trenger.

Utvikling.org er offisiell partner for The Ken Blanchard Companies, best kjent for Situasjonsbestemt Ledelse (SLII), i Norge. The SLII Experience™ er en modell som er velprøvd for utvikling av kompetanse, øke engasjement og talent.

I dette frokostseminaret gir vi en beskrivelse av en situasjonsbestemt leders tre ferdigheter. Du vil få gratis tilgang til den norske app som kan benyttes i hverdagen som leder for å matche lederstil.

AGENDA

Oppgave: Den beste/dårligste lederen

En situasjonsbestemt leders tre ferdigheter.

Sette mål:

Diagnostisere

Matching:

En beskrivelse av de seks SLII-samtalene

Match-Mismatch: eksempler på mismatch og matching av lederstil

Den første ferdigheten til en Situasjonsbestemt leder: Sette mål.

SMART-mål:

Den andre ferdigheten til en Situasjonsbestemt leder: Diagnostisere:

Karakteristikker og navn på de fire utviklingsnivåene

Den tredje ferdigheten til en Situasjonsbestemt leder: Matching:

Beskrivelser av de fire lederstilene

Frokostseminaret blir levert i ren Ken Blanchard-ånd, dvs. rett på sak, uten å bruke tid på presentasjon/introduksjon av annet enn SLII. Målet er at du som deltaker skal sitte igjen med læring etter to effektive timer!

Tid: Onsdag den 16. August 2017 kl. 08.15 - 10.30

Sted: Bemanningsbyraaet Stavanger, Luramyrveien 40, 3 etasje.

Se linken nedenfor for nærmere beskrivelse.

Kart!

NB: Vi har parkeringsplasser rundt bygget, langs bygget til Mega Flis og det gamle bygg til Bilforhandler Kverneland v/Plantasjen

Vi serverer frokost og kaffe fra kl. 08.15.

Seminaret starter kl. 08.30 - velkommen!

Påmeldingsfrist mandag den 14. august 2017 til stavanger@bemanningsbyraaet.no

Velkommen!

Seminaret er forbeholdt kunder, kunderelasjoner og bedrifter med mer enn 10 ansatte.

FOREDRAGSHOLDER PÅL LILLEBØ

Pål er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har Masterfaget HMS-ledelse fra UiS. Pål er sertifisert trener i SLII, sertifisert coach HR-Norge, og har undervist i en årrekke med gode tilbakemeldinger fra et tusentalls kursdeltakere innenfor temaene kommunikasjon, ledelse, service og HMS for selskaper som TV2, NHH, Aarbakke, Hitec Vision, Apply m.fl. Pål er også gjesteforeleser ved BI Nydalen.

MØTELEDER ANETTE WILSTRUP

Anette er daglig leder & partner i Bemanningsbyraaet Stavanger AS. Hun har erfaring fra rekruttering- og bemanningsindustrien siden 1998, herav de siste 16 år som leder og/eller partner. Hun har god tverrfaglig rekrutteringskompetanse av ledere, mellomledere og spesialister for midlertidige og faste stillinger. Sertifisert og godkjent bruker av flere person profil analyseverktøy samt ferdighets- og evnetester fra: Cut-e, SHL OPQ og CCSQ, SLG DISC (PPA og Human Job Analyse Psychometric Instruments) og Profiles Nordic (Profile Assessment Center).

Siste innlegg
Tidligere innlegg
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn App Icon

Sammen utvikler vi organisasjoner   utvikling.org   blanchard.no   medco-dinhms.no 

Aktuelt

Følg oss

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

 

Firmainformasjon:

Utvikling.org AS

Laberget 44

4020 Stavanger

Tlf: 21 690 690

E-post: post@utvikling.org

© 2019 Utvikling.org AS