Videre satsning på kvalitet og HMS gjennom oppkjøp av System og Sikkerhet AS.

Vi har gleden av å annonsere oppkjøpet av kompetansebedriften System og Sikkerhet AS for å styrke vår satsning innen kvalitet og HMS. System og Sikkerhet AS tilbyr konsulent- og revisjonstjenester innen Kvalitet, HMS og ytre miljø. For Utvikling.org betyr dette en styrking av tilgang på kompetanse innenfor særlig kvalitets- og revisjonsområdet.

Utvikling.org er en betydelig leverandør av helse, miljø og sikkerhet. Oppkjøpet er et viktig strategisk grep for å ytterligere styrke vår kompetanse, og nå sammen med Werner Pedersen og hans team i System og Sikkerhet skaper vi et enda mer solid tilbud innen kvalitet og HMS for våre kunder. Med nye krav for implementering av ISO9001:2015 og ISO14001:2015 senest innen september 2018, står vi nå sammen enda bedre rustet til å gjennomføre dette på en effektiv måte for våre kunder.

Vi ser frem til å bygge videre på dette fundamentet til glede og nytte for våre kunder og leverandører.

Siste innlegg
Tidligere innlegg
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn App Icon

Sammen utvikler vi organisasjoner   utvikling.org   blanchard.no   medco-dinhms.no 

Aktuelt

Følg oss

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

 

Firmainformasjon:

Utvikling.org AS

Laberget 44

4020 Stavanger

Tlf: 21 690 690

E-post: post@utvikling.org

© 2019 Utvikling.org AS