Medco bedriftshelsetjeneste og Utvikling.org i samarbeid

Utvikling.org og Medco bedriftshelsetjeneste inngår et samarbeid om å tilby hverandres kurs til hverandres kunder. Medco BHT i Tananger utenfor Stavanger, er en av områdets mest anerkjente bedriftshelsetjenester og er også medlem i den landsdekkende Trygg1 BHT-kjeden.

I praksis betyr samarbeidet at Medco BHT vil tilby sine kunder Utvikling.orgs HMS-kurs og at Utvikling.org vil tilby sine kunder Medco BHTs mer spesialiserte kurs innen alt fra kjemikaliehåndtering og ergonomi til stressmestring. Utvikling.orgs gründer Pål Lillebø tiltrer også som daglig leder i Medco BHT.

Siste innlegg
Tidligere innlegg
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn App Icon

Sammen utvikler vi organisasjoner   utvikling.org   blanchard.no   medco-dinhms.no 

Aktuelt

Følg oss

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

 

Firmainformasjon:

Utvikling.org AS

Laberget 44

4020 Stavanger

Tlf: 21 690 690

E-post: post@utvikling.org

© 2019 Utvikling.org AS