Medco dinHMS

Medco bedriftshelsetjeneste AS har i 30 år vært en ledende BHT-aktør i Stavanger regionen. Helt siden oppstarten har vi vært kjent for vår gode, fleksible og kundenære service.

I Stavanger regionen finner vi noen av de mest komplekse virksomhetene i landet hva gjelder kravet til BHT-tjenester. Vi kan dette markedet, og vi vet hvordan vi som BHT aktør skal kunne være effektiv, og samtidig oppfylle alle lovpålagte krav. På kunde listen har vi en rekke ledende virksomheter som for eksempel Baker Hughes, Halliburton, IKM gruppen,IVAR, Proserv og OMV.

Forebyggende helsearbeid er bedriftshelsetjenestens primæroppgave, og vi har utviklet og leverer en rekke praktiske og forskriftsinnrettede tjenester som dekker hele spennet fra kurs i førstehjelp, ergonomiske og yrkeshygieniske kartlegginger av arbeidsmiljø til kartlegging og aktiv oppfølging av den enkelte medarbeiders livsstil.

Vi skreddersyr gjerne et opplegg for din virksomhet. Friske medarbeidere er enhver virksomhets viktigste ressurs.

Blanchard

Utvikling.org er i dag global partner for The Ken Blanchard Companies og tilbyr de fleste av programmene til Blanchard på norsk og alle på engelsk. Programmene til Blanchard finnes på over 30 språk slik at man kan trene organisasjoner med lokasjoner over hele verden. 

Les mer om Blanchard her »

FIDL

Er et ledende læringsselskap som spesialiserer seg på å skape moderne læringsløsninger ved å kombinere det nyeste innen teknologi og pedagogikk. FIDL sitt team består av erfarne pedagoger, læringsdesignere og fagpersoner som arbeider sammen for å skape læringsopplevelser som motiverer, engasjerer og skaper varig læring. Siden 2020 har de arbeidet for å revolusjonere markedet for kurs og opplæring ved å tilby de mest engasjerende og effektfulle læringsløsningene for bedrifter.

FIDL

Kuba Norge

Rimelig og meget bra styringssystem

Miljøfyrtårn

Vi hjelper deg å bli miljøfyrtårnsertifisert