Samarbeidspartnere  

Utvikling.org samarbeidspartnere

 

 

Medco Bedriftshelsetjeneste

Medco bedriftshelsetjeneste AS har i 30 år vært en ledende BHT-aktør i Stavanger regionen. Helt siden oppstarten har vi vært kjent for vår gode, fleksible og kundenære service.

I Stavanger regionen finner vi noen av de mest komplekse virksomhetene i landet hva gjelder kravet til BHT-tjenester. Vi kan dette markedet, og vi vet hvordan vi som BHT aktør skal kunne være effektiv, og samtidig oppfylle alle lovpålagte krav. På kunde listen har vi en rekke ledende virksomheter som for eksempel Baker Hughes, Halliburton, IKM gruppen,IVAR, Proserv og OMV.

Forebyggende helsearbeid er bedriftshelsetjenestens primæroppgave, og vi har utviklet og leverer en rekke praktiske og forskriftsinnrettede tjenester som dekker hele spennet fra kurs i førstehjelp, ergonomiske og yrkeshygieniske kartlegginger av arbeidsmiljø til kartlegging og aktiv oppfølging av den enkelte medarbeiders livsstil. Vi skreddersyr gjerne et opplegg for din virksomhet. Friske medarbeidere er enhver virksomhets viktigste ressurs.

Lund Bedriftshelsetjeneste

Ledene bedriftshelsetjeneste i Kristiansand området

Medco Bedriftshelsetjeneste avd. Privatsykehuset Haugesund 

Ledene bedriftshelsetjeneste i Haugesund området

System og Sikkerhet

System og Sikkerhet er en kompetansebedrift som tilbyr konsulenttjenester innen Kvalitet, HMS og Miljø. Vårt mål er å forenkle systemer og prosesser mest mulig. 

System og Sikkerhet bidrar med hjelp til sertifisering, systembygging, samt vedlikehold og drift av forskjellige typer styringssystemer. For etablerte systemer hjelper System og sikkerhet til med å forenkle og effektivisere. Vårt slagord er «Forenkling skaper verdier» og vi jobber etter mottoet «Tenk enkelt!» 

System og Sikkerhets kunder har fordelen av at virksomheten er et åpent selskap hvor det utveksles kompetanse, ideer og erfaringer innad i organisasjonen. Dermed sikres kunden tilgang til all relevant kompetanse innen våre fag umiddelbart. Dette bidrar til økt produktivitet hos våre kunder. 

Vi arbeider aktivt for å utvikle og ivareta et positivt arbeidsmiljø, både for oss selv og våre kunder. Alle ansatte bidrar til å utvikle bedriften ved deltakelse i forbedringsgrupper.

System og Sikkerhet består av mennesker som brenner for faget sitt. Vi er opptatt av å sikre kontinuerlig forbedring på alle nivå, både internt og hos våre kunder. Vi iverksetter bare de prosesser våre kunder behøver, og vi strekker oss alltid til det ytterste for å oppfylle våre kunders krav, behov, forventninger og ønsker.  

Med våre høyt kvalifiserte medarbeidere, sterke tverrfaglige kompetanse og gode forretningsforståelse, er vi en trygg og stabil samarbeidspartner på Kvalitet og HMS.  

Vi har erfaring med NS-EN ISO 9001, 14001, OHSAS 18001 og en rekke andre standarder innen industri og energisektoren. 

 

Arsana

Ledene bedriftshelsetjeneste i Bergens området

 

Landax

Rimelig og meget bra styringssystem

 

Miljøfyrtårn

Vi hjelper deg å bli miljøfyrtårnsertifisert

 

Bemanningsbyraaet

Alle kan finne flinke folk, vi finner de som passer

 

Medarbeidersamtalen.org

Enkelt system for bistand til medarbeidersamtaler

 

In Absentia

System for hjelp til oppfølging og oversikt over sykefraværet

 

Månedens HMS

Rimelig og enkelt HMS system

 

 

 

sammen utvikler vi organisasjoner   utvikling.org   blanchard.no   medco-bht.no 

Aktuelt

Følg oss

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

 

Firmainformasjon:

Utvikling.org AS

Laberget 44

4020 Stavanger

Tlf: 21 690 690

E-post: post@utvikling.org

© 2019 Utvikling.org AS