Referanser 

1/4
Aarbakke Group
 

Aarbakke Group satser på kunnskap og har drevet omfattende ledertrening for over 90 personer i ledende/sentrale stillinger. Utvikling.org ble valgt som leverandør etter vurdering og "audition" av flere leverandører og har levert dette til vår fulle tilfredshet. De får meget bra tilbakemeldinger fra våre mange ledere og vi merker utviklingen blant våre ledere i organisasjonen.

Kenneth Høyland, HR diektør, Aarbakke group

 

 

Lederutvikling / ledertrening

 

Forsvarsbygg
 

Forsvarsbygg har vurdert flere leverandører i forbindelse med et serviceutviklingsprogram vi gjennomfører for vårt operative personell i hele Norge. Valget falt på Utvikling.org, og vi er svært fornøyde med jobben de gjør og anbefaler dem gjerne.

Åke Appelquist, Direktør Forsvarsbygg

 

 

Serviceutviklingsprogram

 

Aleris Omsorg

 

Vi har benyttet Utvikling.org sin lederutvikling med musikk fra Vidar Johnsen som virkemiddel. Tilbakemeldingene er fantastiske! Scoringssnittet ligger på 5 som er høyeste score, fra en scala på 1 til 5, så det må sies å være bra. De har til og med brukt erfaringene fra denne dagen i den krevende situasjonen som har vært, de hadde lært stressmestring.

Sølvi Fagertvedt, Virksomhetsleder Aleris Omsorg

 

 

Lederutvikling / Stressmestring

 

TDW Offshore Services
 

Utvikling org har gjennomført grunnopplæring for en rekke av våre ansatte og vi har også kjørt tilpasset kurs for vårt AMU. Alt fra administrerende direktør til hovedverneombud og var svært fornøyd, og vi vil si at vårt AMU-arbeid har fått et "boost" som følge av kurset som vi trygt anbefaler til andre.

Alf Risberg, Q/HSE Manager, TDW Offshore Services AS

 

Grunnopplæring HMS

 

Boreal Transport
 

Utvikling.org har levert lederutvikling og organisasjonsutvikling ti loss i stor skala. I tillegg har de kjørt arbeidsmiljøundersøkelse for oss. VI er veldig godt fornøyd med Utvikling.org som leverandør.

Marit Refsland, HR-manager, Boreal Transport

 

 

Lederutvikling / Organisasjonsutvikling / Arbeidsmiljøundersøkelse

 

Rogaland Taxi
 

Rogaland Taxi har benyttet Utvikling.org til lederutvikling for sin ledergruppe. Tilbakemeldingene har vært gode og vi anbefaler gjerne Utvikling.org som leverandør.

Svein Svimbill, adm. dir., Rogaland Taxi

 

 

Lederutvikling

 

Sandnes Kompetansesenter
 

Vi har benyttet Utvikling.org til kurs i medarbeidersamtaler og intervjuteknikk for enhetsledere rundt om i kommunen. Tilbakemeldingen vi har fått fra deltakerne har vært gode så vi kan trygt anbefale Utvikling.org som leverandør.

Margaret Thesen, Rådgiver, Sandnes Kompetansesenter

 

 

Medarbeidersamtaler / Intervjuteknikk

 

Risa Konsernet
 

HMS er en av verdiene i Risa-konsernet. Utvikling.org har gjennomført tilpasset HMS-opplæring for våre ledere og tilbakemeldingene på dette var svært gode så valget av Utvikling.org som leverandør var enkelt når det gjelder prosjekt- og personallederopplæring av våre ledere.

Torill Sigurdsen, Personladirektør, Risa-Konsernet

 

 

HMS-opplæring for ledere

 

Sandnes Parkering KF

 

Utvikling.org bistår Sandnes Parkering med en organisasjonsutviklingsprosess hvor så vel ledergruppe som medarbeider trenes samspill, kommunikasjon og arbeidsglede. I tillegg er Utvikling.org med å coacher vår ledergruppe. VI er svært godt fornøyd med Utvikling.org som leverandør.

Anne Mette Dale, Daglig leder, Sandnes Parkering KF

 

 

Organisasjonsutvikling / Samspill / Kommunikasjon / Arbeidsglede

 

Lyse
 

Lyse er opptatt av HMS og har sammen med Utvikling.org utviklet et skreddersydd HMS-kurs for verneombud, ledere og medlemer av AMU. Kurset er gjennomført av Utvikling.org og har vært engasjerende, interessant og relevant for deltakerne. Vi er svært fornøyd med Utvikling.org som leverandør og anbefaler dem gjerne.

Alf Egil Solvang, HMS-sjef, Lyse

 

 

Skreddersydd HMS-opplæring