Utvikling.org

Vi har i nærmere 20 år samlet Norges beste formidlere innen HMS og ledelse. Vår forretningsidé var å lage et bedre 40 timers kurs for verneombud og AMU. Resultatet ble 2 dagers undervisning med tilhørende

E-læring som utføres før kursdagene. Ingen i Norge har hatt flere deltakere gjennom åpne Hms-kurs enn oss de siste 10 år. HMS-opplæring for ledere og annen lederutvikling ble fort en del av vårt tjenestespekter.

Utvikling.org er i dag global partner for The Ken Blanchard Companies og tilbyr de fleste av programmene til Blanchard på norsk og alle på engelsk. Programmene til Blanchard finnes på over 30 språk slik at man kan trene organisasjoner med lokasjoner over hele verden.

Gjennom tilbakemeldinger fra kunder som NHH, TV2, Adecco og store deler av norsk oljebransje, har vi fått bekreftet av våre kurs er i en særklasse.

Hvem er vi​

Selskapet drives av personer som har arbeidet med kompetanseutvikling for næringslivet i en årrekke. Alle har solid faglig bakgrunn kombinert med bred og spennende praksis.

I tillegg har vi et stort nettverk av konsulenter og rådgivere som vi har et fast samarbeid med. Dette gir oss den fleksibilitet og tilpasningsevne som vi – og våre kunder – ønsker seg.

Våre konsulenter har omfattende erfaring med endringsprosesser i så vel private som offentlige virksomheter. Vi bistår våre kunder med alt fra hjelp til rekruttering, utarbeidelse av stillingsinstrukser, personalhåndbøker, medarbeidersamtaler osv, til arbeidsmiljøundersøkelser og kulturkartlegginger.

Ansatte

Pål
Lillebø

Gründer & Senior konsulent

Ann Elin
Gangenes Solbu

Daglig leder

Jon Sverre
Lund

Senior Konsulent

Thore
Dahl-Olsen

Konsulent

Her er våre kurslokaler

Oslo Bjørvika

Barcode

 

Dronning Eufemias gate 16,
0191 Oslo

Stavanger

Hinna Park

 

Laberget 44,
4020 Stavanger

Trondheim

Clarion Hotel & Congress

 

Brattørkaia 1,
7010 Trondheim

Kristiansand

Kjøita

 

Kjøita 17,
4610 Kristiansand S

Bergen

Scandic Ørnen

 

Lars Hilles gate 18,
5008 Bergen

Haugesund

Medco dinHMS

 

Spannavegen 152,
5535 Haugesund

Tilbakemeldinger fra kursdeltakere

«Flink og dyktig instruktør. Dagene gikk fort»

«Meget fornøyd – 2 kjekke og lærerike dager»

«Klarer å få alle med i diskusjoner, stopper når det er for mye. Har kjennskap til jobben folk på kurset har. Sprer glede og engasjerer»

«Kursholder er positiv og smilende, og er god på fomidlingsevne»

Ønsker dere å arrangere et  bedriftsinternt  kurs?

Vi skreddersyr bedriftsinterne kurs tilpasset din bedrift. Send forespørsel til post@utvikling.org og vi setter sammen et tilpasset kurs til dere.

Ta kontakt for tilbud »