Utvikling.org 

Utvikling.org har i nærmere 20 år samlet Norges beste formidlere innen HMS og ledelse. Vår forretningsidé var å lage et bedre 40 timers kurs for verneombud og AMU. Resultatet ble 2 dagers undervisning med tilhørende

e-læring som utføres før kursdagene. Ingen i Norge har hatt flere deltakere gjennom åpne Hms-kurs enn oss de siste 10 år. HMS-opplæring for ledere og annen lederutvikling ble fort en del av vårt tjenestespekter.

 

Utvikling.org er i dag global partner for The Ken Blanchard Companies og tilbyr de fleste av programmene til Blanchard på norsk og alle på engelsk. Programmene til Blanchard finnes på over 30 språk slik at man kan trene organisasjoner med lokasjoner over hele verden. 

 

Gjennom tilbakemeldinger fra kunder som NHH, TV2, Adecco og store deler av norsk oljebransje, har vi fått bekreftet av våre kurs er i en særklasse. 

Hvem er vi

Selskapet drives av personer som har arbeidet med kompetanseutvikling for næringslivet i en årrekke. Alle har solid faglig bakgrunn kombinert med bred og spennende praksis.

I tillegg har vi et stort nettverk av konsulenter og rådgivere som vi har et fast samarbeid med. Dette gir oss den fleksibilitet og tilpasningsevne som vi - og våre kunder - ønsker seg.

 

Våre konsulenter har omfattende erfaring med endringsprosesser i så vel private som offentlige virksomheter. Vi bistår våre kunder med alt fra hjelp til rekruttering, utarbeidelse av stillingsinstrukser, personalhåndbøker, medarbeidersamtaler osv, til arbeidsmiljøundersøkelser og kulturkartlegginger.