Utvikling.org 

Utvikling.org har i over 10 år samlet Norges beste formidlere innen HMS og ledelse. Vår forretningsidé var å lage et bedre 40 timers kurs for verneombud og AMU. Resultatet ble 2 dagers undervisning med tilhørende

e-læring som utføres før kursdagene. Ingen i Norge har hatt flere deltakere gjennom åpne Hms-kurs enn oss de siste 10 år. HMS-opplæring for ledere og annen lederutvikling ble fort en del av vårt tjenestespekter.

 

Utvikling.org er i dag global partner for The Ken Blanchard Companies og tilbyr lederutviklingsprogrammene Situasjonsbestemt ledelse II (SLII®), Grunnleggende ledelse, Grunnleggende coachen, tillitsledelse og service kurset Legendarisk Kundeservice. Flere av Blanchards lederutviklingprogram vil være klare i løpet av 2019.  

 

Gjennom tilbakemeldinger fra kunder som NHH, TV2, Adecco og store deler av norsk oljebransje, har vi fått bekreftet av våre kurs er i en særklasse. 

Hvem er vi

Selskapet drives av personer som har arbeidet med kompetanseutvikling for næringslivet i en årrekke. Alle har solid faglig bakgrunn kombinert med bred og spennende praksis.

I tillegg har vi et stort nettverk av konsulenter og rådgivere som vi har et fast samarbeid med. Dette gir oss den fleksibilitet og tilpasningsevne som vi - og våre kunder - ønsker seg.

 

Under finner du en kort powerpoint presentasjon du kan laste ned som forteller litt om selskapet, vår bakgrunn, hvor vi vil, og ikke minst - hvor vi har vært og hva vi har bedrevet.

 

Våre konsulenter har omfattende erfaring med endringsprosesser i så vel private som offentlige virksomheter. Vi bistår våre kunder med alt fra hjelp til rekruttering, utarbeidelse av stillingsinstrukser, personalhåndbøker, medarbeidersamtaler osv, til arbeidsmiljøundersøkelser og kulturkartlegginger.

Sammen utvikler vi organisasjoner   utvikling.org   blanchard.no   medco-bht.no 

Aktuelt

Følg oss

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

 

Firmainformasjon:

Utvikling.org AS

Laberget 44

4020 Stavanger

Tlf: 21 690 690

E-post: post@utvikling.org

© 2019 Utvikling.org AS