HMS og arbeismiljø 

Våre kurs i HMS og arbeidsmiljø gir ledere og ansatte bedre forståelse for de faktorer som skaper en trygg arbeidsplass.
 

Utvikling.org har i over 10 år samlet Norges beste formidlere innen HMS og ledelse. Vår forretningsidé var å lage et bedre 40 timers kurs for verneombud og AMU. Resultatet ble 2 dagers undervisning med tilhørende e-læring som utføres før kursdagene. Ingen i Norge har hatt flere deltakere gjennom åpne HMS-kurs enn oss de siste 10 årene. HMS-opplæring for ledere og annen lederutvikling ble fort en del av vårt tjenestespekter. Gjennom tilbakemeldinger fra kunder som NHH, TV2, Adecco og store deler av norsk oljebransje, har vi fått bekreftet av våre kurs er i en særklasse. 

 

 

Grunnopplæring i arbeidsmiljø 

Grunnopplæring i arbeidsmiljø er lovpålagt for verneombud og medlemmer av arbeidsmiljø-utvalget (AMU). Kurset er populært kalt «40 timers kurset».

Innholdet i kurset følger arbeidsmiljøloven og tilhørende forskrifter. Hoved fokus på kurset er fysisk og psykososialt arbeidsmiljø, rollene i HMS-arbeidet samt arbeidsmiljølo ven og internkontrollforskriften.

 

Vårt konsept er å benytte e-læring før to kursdager. Det er obligatorisk for deltakerne og gjennomføre  e-læringen som også er et fint oppslagsverktøy deltakerne kan bruke i ett år etter kurset. Tilsammen oppfyller de to kursdagene og e-læringen hos oss lovkravet, i motsetning til flere raske nettløsninger som ikke oppfyller kravet om tilstrekkelig opplæring.

 

Løsningen gir et mer fleksibelt kurs og mindre tid låst på kurs. Over 3000 deltakere har gjennomført dette kurset hos oss over hele landet, og vi får strålende evalueringer på så vel e-læringen som kurs-instruktører. Vår målsetting er at både e-læring og klasseromsundervisning skal være inspirerende og interessant.

Pris kr. 5.800,- inkl. e-læring, lunsj, kursbevis og kursdokumentasjon. 

Kurset varer fra kl. 09:00–15:00 de oppsatte kursdagene. 

Pris oppgitt ekskl. MVA.

 

Grunnopplæring i arbeidsmiljø tilbys også på engelsk.

Please contact us for request for HSE training for Safety representatives 

 

 
 
Obligatorisk HMS for ledere

Obligatorisk HMS for ledere er kurset som oppfyller kravene for obligatorisk opplæring for arbeidsgiver etter arbeidsmiljølovens §3–5. Her heter det at øverste leder skal ha opplæring i helse-, miljø- og sikkerhets-arbeid.

Innholdet i kurset tar for seg det samme som i grunnopplæringen, men går litt mindre i dybden. I tillegg har vi også en gjennomgang av kravene til skriftlig dokumentasjon av HMS-arbeidet etter internkontrollforskriften og maler for å hjelpe med dette arbeidet.

Tilgang til E-læring er inkludert i kurset. For HMS på ledernivå er det ikke krav om å benytte e-læringen, men vi vil allikevel anbefale det.

 

Kurset dekker kravene til opplæring i Arbeidstilsynets veiledning for HMS-opplæring for arbeidsgivere og er godkjent for oppdatering for regnskaps-førere med 3 timer rettslære og 3 timer ledelse. 

Vi har hatt over 2500 ledere på kurs hos oss og får strålende tilbakemeldinger på kursene.

Pris kr. 3.800,- inkl. e-læring, lunsj, kursbevis og kursdokumentasjon.

Kurset varer fra kl 09:00–15:00 den oppsatte kursdagen.

Pris oppgitt ekskl. MVA.

 

Obligatorisk HMS for ledere tilbys også på engelsk.

Please contact us for request for HSE for Employers 

 
 

sammen utvikler vi organisasjoner   utvikling.org   blanchard.no   medco-bht.no 

Aktuelt

Følg oss

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

 

Firmainformasjon:

Utvikling.org AS

Laberget 44

4020 Stavanger

Tlf: 21 690 690

E-post: post@utvikling.org

© 2019 Utvikling.org AS