Kommunikasjon i ledelse

Gi dine nye ledere en bra start

Vi vet at du ønsker at dine nye ledere skal ha suksess, og vi kan hjelpe dem med en god start på vårt Kommunikasjon iledelse program. Vårt Kommunikasjon i ledelse program øker suksessraten til dine nye ledere ved å gi dem den treningen og de ferdighetene de trenger for en myk overgang fra medarbeider til leder.

60% av førstegangs ledere ​mislykkes

Flere tusen medarbeidere blir forfremmet til ledere hvert år, og endringen fra å være en suksessfull medarbeider til en suksessfull leder er vanskelig og krever en helt annen verktøykasse. I tillegg skal man i mange tilfeller lede tidligere kollegaer. Vårt en-dags Kommunikasjon i ledelse program øker suksessraten til dine nye ledere ved å gi dem den treningen og de ferdighetene de trenger for en myk overgang.

60% av nye ledere presterer ikke godt nok som ledere i løpet av de to første årene. De som "overlever" utvikler uvaner som blir ved dem resten av karrieren. * 85% får ingen trening før de går inn i den nye rollen som leder.

(* High-Impact Performance Management: Maximizing Performance Coaching, 2011, Bersin & Associate)

En god start er hele forskjellen

Førstegangs ledere som får de riktige verktøyene og treningen fra starten av, vil være bedre rustet ti lå bli effektive ledere som kan skape engasjerte og produktive medarbeidere, noe som igjen gir bedre resultater for din virksomhet.

FÅ RASKERE FREMGANG

Trening hjelper ledere å få en mykere og mer suksessfull overgang, samt at de får mer selvtillit i den nye rollen.

SKAPE HØY-PRESTASJONS TEAM

Trente ledere vet hvordan de skal støtte, motivere og styrke medlemmene for å skape prestasjon og resultater.

UTVIKLE FREMTIDENS LEDERE

Nye ledere lærer og utvikler effektive lederstiler og -ferdigheter som vil hjelpe dem videre i karrieren.

Forbered dine nye ledere på suksess

Vi vet at du ønsker at dine nye ledere skal ja suksess, og vi kan hjelpe dem med en god start på vårt Kommunikasjon i ledelse program. Kommunikasjon i ledelse bygger på de veldokumenterte metodene av Ken Blanchards bestselgende bok, The new One minute Manager, og introduserer tenkesettet, kjernesamtaler og kommunikasjons ferdigheter som nye ledere trenger for å oppnå suksess og bygge positive relasjoner til medarbeidere.

Noen av Blanchards kunder

LEGO, Amex, Nokia, Ericsson, Facebook, Apple, Microsoft, Coca-cola, Maersk, Hyatt, Nissan, Toyota, Vestas, IKEA, Mars, Johnson & Johnson.

Se kursoversikt for steder vi holder åpne kurs. 
Pris kr. 6.500,-
Tidspunkt: 08.00 - 16.00
Inkl. i prisen er kursmateriell, lunsj, kaffe/te og frukt